Conferință de presă, 17 octombrie

In data de 17 octombrie 2016, a avut loc în Sala Studio, din cadrul Centrului Cultural ”Ionel Perlea”, o conferință de presă cu privire la proiectele de hotărâre ce se vor afla pe ordinea de zi a Consiliului Județean Ialomița, joi 20 octombrie, începând cu orele 14:00.

La eveniment au participat, dl Victor Moraru, președinte al Consiliului Județean Ialomița, dl Cătălin Grigore, vicepreședinte al Consiliului Județean Ialomița și dl Adrian Ionescu, secretarul județului Ialomița.

Principalele proiecte de hotărâre vizează: aprobarea Documentațiilor de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici la obiectivele de investiții DJ 201 Buești-Ivănești-Ion Ghica-Ciulnița-Cosâmbești-Mărculești, DJ 102H Colelia-Cocora, Monumentul istoric ”Orașul de Floci” și la Biserica de lemn Sf. Nicolae, aprobarea execuției bugetului general al județului, la trimestrul III, aprobarea rectificării bugetului general al județului pe anul 2016, aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Județean de Urgență Slobozia, aprobarea acordării burselor de ajutor social elevilor Liceului Tehnologic Special ”Ion Teodorescu” Slobozia, acordarea de granturi în cadrul acțiunii ”Premii de excelență pentru olimpicii ialomițeni”, cât și desemnarea unor reprezentanți ai Consiliului Județean Ialomița în Consiliile de administrație ale unor instituții publice.

Conducerea Consiliului Județean Ialomița va organiza lunar o conferinţă de presă, pentru a putea oferi mass-mediei toate informațiile de interes județean.

 

categoria articolului 

Știri