Conferinţă de presă susţinută de Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa

Conferinţă de presă susţinută de Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa

Joi, 13 octombrie 2016, în sala de şedinţe a instituţiei, începând cu ora 9,00, a avut loc conferinţa de presă susţinută de Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, domnul Victor MORARU.

Conferinţa de presă a avut ca tematică numirea noului manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia. În deschiderea conferinței de presă domnul Victor Moraru a mulţumit fostului manager, medicul Violeta Şapira, pentru  modul în care  a reusit  să gestioneze problematica diversă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia, pentru implicarea în actul medical și efortul de a oferi pacienților servicii medicale de calitate.

A fost prezentat presei locale noul manager interimar, pentru 6 luni, în persoana doamnei ec. Mariana Iancu. Au fost adresate întrebări atât fostului manager, cât și managerului interimar.  Domnul președinte a asigurat noua conducere de întreaga disponibilitate a sa și a Consiliului Județean pentru o colaborare directă și eficientă cu această instituție de importanță majoră în viața comunității județene. 

categoria articolului 

Știri