Conferința Regională ”Zile medicale ialomițene”, 25 mai 2017

Astăzi, 25 mai 2017, a început  la Amara Conferința Regională “Zile medicale ialomițene”.

Organizat de Colegiul Medicilor Ialomița, evenimentul se afla la a VI-a ediție și își propune să aducă laolaltă aproximativ 300 de medici din județele Ialomița și Călărași pentru a dezbate împreună teme importante și de actualitate ce țin de domeniul sănătate, dar și un schimb de experiență între medicii de familie și specialiști.

În deschiderea lucrărilor președintele Consiliului Județean, domnul Victor Moraru a susținut importanța actului medical desfășurat în condiții optime, preocuparea consiliului județean pentru finanțarea dispensarelor din fiecare localitate din județ, dar și recâștigarea încrederii cetățenilor în medici și în actul medical.

Totodată, a menționat și cele 2 proiecte majore care urmează sa se implementeze la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, construirea unui bloc operator și modernizarea incintei clădirii spitalului, proiecte în valoare de aproximativ 20 milioane de euro. 

La eveniment au mai fost prezenți subsecretarul de stat în cadrul Ministerului Sănătății, domnul Alexandrescu Octavian, doamna Iancu Mariana, manager al Spitalului Județean de Urgență Slobozia, domnul Geantă Mihai, directorul Casei Județene de Asigurări de Sănătate, dar și domnul Victor Pogorevici, președintele Colegiului Medicilor Ialomița.

Conferința Regională se desfășoară în perioada 25-28 mai în orașul Amara și sunt invitați profesori doctori din Centrele Universitare – București și Constanța.

#AproapeDeOameni #Împreună

categoria articolului 

Știri