Seminar informativ privind noua legislație în domeniul achizițiilor publice

Consiliul Judetean Ialomița, reprezentat de domnul Victor Moraru - președinte și domnii Cătălin Grigore și Ionel Gae - vicepreședinți, în colaborare cu Agenția Națională pentru Achiziții Publice, a organizat joi, 23.03.2017, Seminarul informativ privind noua legislație în domeniu achizițiilor publice.

Întâlnirea a avut ca scop clarificarea unor aspecte punctuale în domeniul achiziților publice. Invitat special a fost domnul Bogdan Pușcaș - președintele ANAP. A fost o întâlnire interactivă, reprezentanții UAT-urilor din județ au adus în prim plan problemele cu care se confruntă, unele dintre ele destul de complicate datorită intrepretării noii legi a achizițiilor publice apărută în anul 2016 (Legea 98/2016).

Reprezentantul ANAP, domnul Bogdan Pușcaș, a răspuns tuturor persoanelor care au adresat întrebări și a menționat faptul că administrația publică poate aduce amendamente, acolo unde este cazul, pentru înbunătățirea legi, acesta fiind și scopul seminariilor care sunt organizate la nivelul întregii țări, de a clarifica și de a îmbunătăți legea achizițiilor publice.

categoria articolului 

Știri