Ziua Națională a României - 1 Decembrie 2016

Recepţia Oficială oferită de Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa cu ocazia sărbătoririi oficiale a ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI

Recepţia Oficială oferită de Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa cu ocazia celei mai importante sărbători de suflet, de mândrie şi de unitate a poporului nostru, ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI, a reprezentat un prilej deosebit de afirmare a valorilor ialomiţene adăugate la fiinţa naţională.

Într-o organizare impecabilă, Recepţia s-a desfăşurat miercuri, 30 noiembrie, începând cu orele 17,00, la Sala de spectacole a Consiliului Judeţean Ialomiţa, la ea participând peste trei sute de invitaţi.

După vernisarea expoziţiei „Românii şi Marele Război 1916-1918” a fost intonat Imnul de stat al României. A urmat alocuţiunea domnului Victor MORARU, Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, care a evocat concis importanța manifestării.

Programul artistic a conţinut momente excepţionale susţinute de: Corala „Sf. Mare Mucenic Mina” a Protopopiatului Slobozia; soprana Anca DUCA, Liceul de Arte „Ionel Perlea” Slobozia; Luiza MARTINESCU, actor la Teatrul de Stat Constanţa; violonista Elena RADU, Liceul de Arte „Ionel Perlea” Slobozia; Ansamblul „Doina Bărăganului” Slobozia, dirijor dr. Cristian OBREJAN; rapsodul popular Nicoleta RĂDINCIUC VLAD. Un recital extraordinar a fost susţinut de cunoscuta cântăreaţă de muzică populară Veta BIRIŞ.

Recepţia s-a încheiat cu o trataţie oficială, la care au participat toţi cei prezenţi.

categoria articolului 

Știri, 2016